Imprimeix

Què t'oferim?

 

A la Sala Infantil podem ajudar-te a trobar tot el que cerques: un llibre, una pel·lícula, informació sobre alguna obra en concret, etc. Si la tenim a la biblioteca, estarem encantats de dir-te on es troba exactament i, si no la tinguéssim, farem el possible per aconseguir-la. Però, a més podràs:

 

Llegir, escoltar música, veure pel·lícules

Podràs agafar qualsevol llibre o revista de les prestatgeries per llegir en silenci o en veu baixa, estan a la teva disposició i pots utilitzar-los lliurement mentre estiguis a la biblioteca. Per mantenir la biblioteca ordenada, et demanam que no col·loquis els llibres a les prestatgeries, sinó que els deixis damunt de les taules perquè els bibliotecaris els ordenin.

M'ho porto a casa

Podràs endur-te a casa llibres, pel·lícules, música o revistes per consultar-ho més tranquil·lament. El que no podràs endur-te són les obres de consulta i certs llibres encunyats i despegables, amb teixell groc, els últims nombres de les revistes, amb el rètol Últim nombre exclòs de préstec.

Per treure documents en préstec, necessites presentar-los all mostrador juntament amb el carnet d'usuari. Per retornar-los, cal presentar-los al mostrador i esperar que es comuniqui que la devolució és correcta. També haureu d'esperar el vostre torn i no deixar els documents en el mostrador.

Podràs portar-te un total:

 

Consulta ací com treure't el carnet.

Els teus pares o tutors han de saber que són lliures i responsables de l'elecció dels documents per a vosaltres. La biblioteca no es responsabilitza dels danys ocasionats per l'ús dels documents.

 

Navegar per Internet

Podràs navegar per Internet i cercar informació, jugar, fer treballs... per a això necessitaràs que els teus pares o tutors t'autoritzen. Si accedeixes per primera vegada has de demanar l'alta del servei en el mostrador amb el carnet d'usuari i després podràs accedir quan vulguis amb el teu codi d'usuari i contrasenya. Tindràs 1 hora per dia per navegar.

Informar-te

Apropa't al mostrador i pregunta qualsevol dubte o informació que necessitis: informació sobre la teva ciutat, sobre el teu cantant favorit... T'ajudarem utilitzant els recursos de la biblioteca o be t'orientarem amb recursos externs.

T'ensenyem a utilitzar el catàleg automatitzat (OPAC) i a cercar vosaltres tots sols!.

 Activitats

Cada mes preparem per a vosaltres tot un seguit d'activitats perquè gaudiu amb nosaltres:

 

Si vols conèixer totes les activitats que es realitzen consulta nostra agenda.  

Diferents espais

La Sala compta amb diferents espais. La bebeteca per als bebès, de 0 a 3 anys, perquè puguin iniciar-se al món de la lectura i el llibre jugant. Aquest espai ho compartiran amb els nostres prelectors (fins a 5 anys), devent els més majors respectar el material dels més nins, sempre sota la cura dels seus papis.
  
La part infantil dirigida a nins de 6 a 13 anys i la part juvenil, dirigida a joves de 14 a 17 anys.
També trobareu un espai destinat a pares i educadors.
 
En definitiva, volem que participeu amb nosaltres, que formeu part de la biblioteca i que ens ajudeu a convertir-la en un lloc on gaudir i passar-ho bé amb els llibres, la música... sempre mantenint l'ordre i respectant-nos els uns als altres.