Imprimeix

 

Què feim?

 

La Sala Infantil i Juvenil realitza durant tot l'any diverses activitats pensades per a vosaltres, nins i joves.

Algunes activitats necessiten inscripció prèvia, que han de fer els vostres pares o tutors al taulell. Excepcionalment, es pot autoritzar a una altra persona per fer la inscripció complimentant aquest formulari, a més d'acompanyar-ho de la fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor legal. A la programació trobareu el període d'inscripció.

Algunes de les nostres activitats són:

L'hora del conte

Tots els nins estan convidats a gaudir, a l'ambient acollidor i confortable de la bebeteca, de la narració oral de contes, a on es posa veu i gestos als personatges dels contes d'avui i sempre.
La seva finalitat és fomentar l'hàbit lector dels més petits i despertar la seva curiositat pels llibres.
La convocatòria de Voluntaris del conte dóna la possibilitat de que educadors, pares, padrins, qualsevol persona que ho desitgi, pugui fer un contacontes a la biblioteca.
 
Dissabte a colors

Taller infantil de manualitats relacionades amb la temàtica del mes. Per dos franges d’edat diferents: de 3 a 5 anys i de 6 a 8 anys. La seva finalitat es despertar les ganes d’aprendre, difondre els llibres de manualitats, desenvolupar la creativitat i compartir amb els pares mitjançant les activitats plàstiques, basant-se en l’idea de que la biblioteca no és només per llegir.
 
 
Clubs de lectura

Són grups de nins i joves que els agrada llegir i volen compartir la lectura. Tots llegeixen un mateix llibre a la vegada i es reuneixen per comentar-lo, amb l'ajuda del coordinador, que proposa activitats adequades per l'edat dels lectors.