Imprimeix

Clubs de lectura

 Club de lectura IJ web
Què són els clubs de lectura?
 
Són grups de joves que els agrada llegir i volen compartir la lectura. Tots llegeixen un mateix llibre a la vegada i es reuneixen per comentar-lo, amb l'ajuda del coordinador, que proposa activitats adequades per l'edat dels lectors.
 
Quins llibres es llegeixen?
 
Les lectures són seleccionades pels coordinadors del club en funció del seu interès per fer feina en grup i de l'edat del lectors. Els llibres els proporciona la Biblioteca en préstec, així com tot el material que es necessiti a les sessions del club.
 
Programació Club de lectura infantil 2019-2020
 
Programació Club de lectura junior 2019-2020
 
Qui hi pot participar?
 
A cada club de lectura es trien lectures recomadades per una franja d'edat. Poden inscriure-s'hi els nins i joves de les edats incloses a aquesta franja amb ganes de llegir, xerrar, jugar, aprendre i passar-ho bé al voltant d’una lectura interessant. 
 
Quan es reuneixen?
 
Els clubs de lectura funcionen d'octubre a maig, llevat dels períodes de vacances escolars de Nadal i Pasqua. Cada club té una data d'inici i una data de final adequada a l'edat del lector i l'extensió del llibre. Les sessions dels clubs de lectura sempre són els divendres a les 18 h., i tenen una hora de durada.
 
Com hi puc participar?
 
Per inscriure-s'hi cal omplir i entregar la butlleta d'inscripció al taulell de la Sala Infantil i Juvenil.