Imprimeix

Internet i Wifi

El Servei d'Accés a Internet té com a objectiu principal "facilitar l'accés a la informació i comunicació de qualitat per tal d'oferir i garantir la igualtat d'oportunitats des de les biblioteques" (Pautes per al Servei d'Accés a Internet en les Biblioteques Públiques, 2005).

 

La biblioteca ofereix als seus usuaris els següents serveis:

Amb ordinadors de la biblioteca:

La biblioteca compta amb punts de consulta gratuïta a Internet d’1 h de duració situats a la Sala de Lectura i a la Sala Infantil - Juvenil, així com punts de consulta ràpida de 15 minuts i punts reservats per a persones amb mobilitat reduïda.

La biblioteca compta també amb un ordinador situat a la planta baixa adaptat a persones amb deficients visuals greus i cecs. Per a l'engegada d'aquest servei la Biblioteca ha comptat amb la col·laboració i l'assessorament dels tècnics de l'ONCE.

Amb el teu dispositiu:

La biblioteca disposa de servei Wi-Fi. Amb aquest servei qualsevol persona amb un dispositiu mòbil (ordinador portàtil, agenda personal digital (PDA), telèfon mòbil, etc.) pot connectar-se a Internet. Per fer ús del servei és necessari que la persona usuària tingui una targeta de xarxa correctament configurada.

Com donar-se d'alta?

 

Que es necessita per utilitzar el Servei?

 

Drets, deures i responsabilitats:

L'usuari:

 

 La biblioteca recorda que: