Imprimeix

Adquisicions

 

La Biblioteca compta amb diversos mecanismes per incorporar documents al seu fons. El principal d'ells és la compra.

La compra de documents inclou llibres, revistes, premsa, pel·lícules, música i recursos electrònics que es realitzen a través de diversos proveïdors.

Els usuaris a través del servei de suggeriments de compra poden participar en aquest procés de sel·lecció. L'objectiu és adaptar el nostre fons a les necessitats dels usuaris, per això posam a la vostra disposició un formulari des d´ón podeu sol·licitar el document que voldríeu que formés part del nostre fons, en qualsevol format, sempre assegurant-vos que no forme part de les col·leccions de la biblioteca (consultau abans el nostre Catàleg).

Una altra font important d'incorporació de documents al fons general són les donacions. Al llarg de tot l'any rebem nombroses donacions de particulars i d'institucions que són valorades i posteriorment incorporades al fons. Les obres que no s'incorporen se'ls dona un altre ús: enviament a instituts, col·legis, entitats... o es col·loquen a la taula d'intercanvi, situada a l'entrada. Consulteu més informació sobre els donatius en aquest enllaç.

Finalment, la Biblioteca incorpora fons a través del Dipòsit Legal, segons el qual un exemplar per llei es diposita a la nostra biblioteca amb l’objectiu de recopilar i preservar el patrimoni cultural i intel·lectual del nostre àmbit geogràfic. Aquestes obres provinents del Dipòsit Legal en tot tipus de format, es poden consultar, prèvia petició, a la Sala d’Investigadors (2ªplanta).

Podeu consultar les darrares incorporacions al nostre Catàleg a l'apartat Novetats.