Imprimeix

Tens una pregunta?

Vostè pregunti, les biblioteques responen és un servei d’atenció de consultes i peticions d’informació a través d’Internet. Formula la teva pregunta aqui.

Pregunteu, les biblioteques responen

 

 

 

Qualsevol ciutadà pot plantejar la seva pregunta en la pàgina web del servei Pregunteu i, abans de 72 hores, rebrà per correu electrònic la resposta, elaborada per professionals de la recerca i organització de la informació. El servei és proporcionat a través d’un conjunt de més de 40 biblioteques públiques espanyoles, de les quals el seu personal atén, diàriament, les preguntes formulades pels ciutadans. També dir que té el suport del Ministeri de Cultura, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària.

El servei Pregunteu proporciona respostes concretes a preguntes concretes, o ben diferenciades, d’aquesta manera podeu trobar per vosaltres mateixos la informació que cercau. No proporciona informació elaborada com informes, treballs, etc. Està destinat a tot tipus de preguntes, consultes i peticions d’informació, tant de caràcter pràctic, com de tipus bibliogràfic o cultural, o d’índole general; i sobre totes les matèries, en totes les llengües de l’Estat espanyol.